Баклажанові човники з помідорами і сиром в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
Баклажан 1 шт
Черрі 8-10 шт
Крохмаль кукурудзяний 1 ст. л
Сметана 15% 4 ст. л
Петрушка невеликий пучок
Бринза 100 гр
Сулугуні 100 гр
Оливкова олія
Сіль, перець за смаком
Баклажанові човники з помідорами і сиром в духовці покроковий рецепт
1. Баклажан розрізати на дві частини, зробити надрізи і викласти у форму для запікання. Посолити, збризнути оливковою олією. Ставимо в заздалегідь розігріту духовку на 30 хвилин при температурі 200 градусов.
2. До сметані додаємо крохмаль і дрібно нарізану петрушку, все добре перемешиваем.
3. запечених На баклажанах зробити поглиблення в м’якоті, зверху сметанний соус, бринзу кришимо і додаємо натертий сулугуні, зверху черрі. Відправляємо в духовку на 15 минут.
Відео рецепт 👇