Балканський кукурудзяний хліб з кабачками

Як смачно зробити Балканський кукурудзяний хліб з кабачками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Лето красное – Літо щедре)) Різноманітність овочів і фруктів на прилавках ринків і магазинів спонукає створити що-небудь отаке…. смачненьке). Ну і бажано з користю)
Я його приготувала у вигляді запіканки. Дуже смачно і досить таки швидко.
Якщо є бажання приготувати, запасаємося цибулею, кабачками, сиром, зеленню, часником, кукурудзяним борошном (хліб не дарма Балканський Кукурудзяний), яйцями ну і ентузіазмом і відмінним настроєм)). Щоб наш хліб був не тільки красивим, але і корисним як з точки зору нутрицевтики, так і з точки зору заряду позитивом і гармонією))

Інгредієнти

нижче

Балканський кукурудзяний хліб з кабачками покроковий рецепт

1. Для хліба: Збиваємо 2 яйця, щіпку солі і перцю в однорідну масу. Нарізаємо (не тремо на тертці!!! а саме нарізаємо кубиками або соломкою) кабачок середнього розміру цибулину, 200 гр сиру Фета (я брала Халлумі, теж вийшов дуже цікавий варіант) і пару зубчиків чеснока.
2. вливаємо яєчну суміш на овочі, додаємо 1 ст л ложку рослинного масла і 1/2 год л соди, гашеного лимонним соком 4. все добре перемішуємо і залишаємо на 5-10 хвилин для виділення сока.
3. В овочеву-яєчну суміш додаємо приблизно 1 склянка кукурудзяного борошна. Вказала спеціально «приблизно 1 склянка борошна», так як відштовхуватися треба від консистенції одержуваного «тесту».
4. Хоча тестом це важко назвати). Є варіант частково замінити кукурудзяне борошно полентою. Що я і зробила. 1/3 ст поленти, 2/3 муки.

5. Форму змащуємо олією, викладаємо суміш, розрівнюючи лопаткою і випікаємо при 160 гр 30-35 хвилин можна Подавати з зеленню і соусом з Сметани або йогурт з часничком і солью.