Балкарські Хычины з картоплею і сиром на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
Хв. вода газована-400 мл
Борошно-500 гр (+/-)-залежить від борошна
Картопля-500 гр
Сир-500 гр
Вершкове масло
Балкарські Хычины з картоплею і сиром на сковороді покроковий рецепт
1. До просіяного борошна додати газовану мінеральну воду і замісити дуже м’яке, не забите борошном тісто. Тісто має трохи липнути у руках. Прибираємо тісто отдохнуть.
2. Для начинки змішуємо пропущену через м’ясорубку: варену картоплю і сир, перемішуємо і формуємо з тіста невеликі кульки. Ділимо тісто на рівні частини, шматочок тіста і начинки має бути приблизно однакового размера.
3. Загортаємо начинку в тісто, як би натягуємо його по краю, зайве зрізаємо і добре закриваємо. Даємо відпочити 10 хвилин і тільки потім, не кваплячись, акуратно розгортаємо кулька з начинкою швом вниз у тонкий хычин.
4. Смажимо на сухій сковороді з двох сторін. Кожен хычин змащуємо вершковим маслом.