Як зробити безглютеновый хліб з насінням рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
-1 стакан зеленої гречки (склянка 250 мл)
-1 склянку пшона
-30 г будь борошна
-1/4 склянки насіння льону
-3 ст л оливкової олії
-1 год л соди + 1 ст л яблучного оцту або лимонного соку
-солі за смаком
-1 склянка ( можна більше ) насіння гарбузових культур, соняшнику в тісто
-1/2 склянки насіння зверху хліба
Безглютеновый хліб з насінням покроковий рецепт
1. Гречку та пшоно промити водою і замочити на 6 годин. Злити воду після , не промиваючи слиз від гречки і пшона пробити в блендері до пюре. Насіння льону перемолоти на борошно і залити склянкою води на 20 хвилин, залишити набухать.
2. Змішати з гречкою та пшоном. Додати всі інші інгредієнти і в кінці соду і оцет. Добре розігріти духовку на 170 градус. Тісто викласти (тісто буде як сметана) в змащену маслом форму.
3. Запікати до готовності. У мене пішов годину. У всіх духовка різна. ДУЖЕ ВАЖЛИВО ДАТИ ПОВНІСТЮ ОХОЛОНУТИ (5-6 годин). Найкраще ввечері піч та вранці кушать.