Безпечна глазур для пасок з желатину і цукру простий рецепт.
Інгредієнти
5гр – желатину
30гр – води для желатину
180гр – цукру
50гр – води для сиропу
Безпечна глазур для пасок з желатину і цукру покроковий рецепт
1. 1. Желатин заливаємо холодною водою і даємо йому набрякнути;
2. Воду для сиропу наливаємо у сотейник з товстим дном, додаємо цукор для сиропу і варимо на середньому вогні до повного розчинення цукру (сироп не заважаємо);
3. Знімаємо готовий сироп з вогню, даємо 1 хвилину заспокоїтися, розпускаємо в ньому желатин;
2. Воду для сиропу наливаємо у сотейник з товстим дном, додаємо цукор для сиропу і варимо на середньому вогні до повного розчинення цукру (сироп не заважаємо);
3. Знімаємо готовий сироп з вогню, даємо 1 хвилину заспокоїтися, розпускаємо в ньому желатин;
2. 4. Збиваємо міксером на великій швидкості до білого глянсового стану;
5. Наносимо глазур на паски. Поки глазур не застигла, зверху можна прикрасити посыпками.
5. Наносимо глазур на паски. Поки глазур не застигла, зверху можна прикрасити посыпками.
3. ✔ Цієї кількості вистачає на 3 паски d-11 див.
✔ Якщо паска трохи підігріти, то глазур ляже більш тонким шаром.
✔ Стабілізується за 3-4 години і перестає липнуть.
✔ Якщо паска трохи підігріти, то глазур ляже більш тонким шаром.
✔ Стабілізується за 3-4 години і перестає липнуть.