Біфштекс з телятини з гарніром з кіноа та шпинатом

Хто просив пэпэшный, шалено смачний і при цьому простий у приготуванні обід? Будь ласка👍 Як смачно зробити біфштекс з телятини з гарніром з кіноа і шпинатом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. І щоб у вас виходило також смачно не тільки це, але і багато, багато інших страви (адже ця посуд прослужить вам багато років), ми хочемо розіграти три сертифікати на придбання посуду номіналом в 1500 рублів. Вибирати буду вашим коментарям, коментарі повинні бути осмислені (не тільки смайлик), коментарів може бути необмежена кількість, чим більше, тим вище ваш шанс виграти.

Інгредієнти

КБЖУ на всю порцію:
673.0/61.9/32.2/38.6

Фарш з рожевої телятини – 200 г
Цибуля ріпчаста – 1/2 шт
Сіль і перець – за смаком
Кіноа – 40 р
Вода – 100 мл
Шпинат – 20 р
Гарбузове насіння – 20 р
Сир – 20 г
Часник – 2 зубчики
Лимонний сік – 1/2 год л
Масло – для смаження

Біфштекс з телятини з гарніром з кіноа і шпинатом покроковий рецепт

1. Для приготування біфштекса – прокрутити м’ясо з цибулею (або готовий фарш додати подрібнену цибулю), додати сіль і перець. Добре відбити. Кіноа бажано промити водою, щоб не гірчить, потім залити водою, підсолити і поставити на огонь.

2. Варити протягом 18-20 хвилин на слабкому вогні. Тим часом приготувати біфштекс з підготовленого фарша.

3. гарбузове насіння Обсмажити протягом 2-3 хвилин на невеликій кількості олії, видавити часник, додати нарізаний шпинат, продовжувати смажити ще 2 хвилини і закласти відварне кіноа. Збризнути соком лимона. Прогріти. При подачі посипати натертим сыром.

Відео рецепт 👇