Білковий хліб з нутовой і мигдальної муки

Як смачно зробити Білковий хліб з нутовой і мигдальної муки простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

▪️100 р нутовой борошна
▪️50 г мигдальної муки
▪️20 г насіння льону (у мене світлі)
▪️20 г псиллиума
▪️0,5 ч. л солі
▪️1 ч. л. без гірки соди

▪️200 г води
▪️1 ст. л лимонного соку

Білковий хліб з нутовой і мигдальної муки покроковий рецепт

1. В кавомолці смалываем псиллиум, насіння льону і сіль. Об’єднуємо з борошном і содою. Нутовую борошно просіваємо (вона часто грудочками). У воду додаємо лимонний сік. Вливаємо рідина в суху масу. Добре перемішуємо. Через кілька хвилин тісто загустеет.
2. Вологими руками формуємо хліб. Я зробила 2 шт (тобто 2 невеликих хліба). Можна зробити кілька маленьких булочок. Обвалюємо в мигдальної муки (або в іншого), можна не обваливать.
3. Випікаємо при 180-185 градусах ~35 хвилин. Якщо хліб більше, то довше. Якщо маленькі булочки, то час випікання можна зменшити. Гарячий хліб охолоджується при кімнатній температурі, я залишаю на решітці, щоб він охолоджувався рівномірно і на дні не був влажным.
4. Можна зробити хліб (булочки) солодкими, додавши родзинки. Або посипати кунжутом, маком.