Білосніжний торт Мікадо на сметані зі згущеним молоком

Білосніжний торт Мікадо на сметані зі згущеним молоком простий рецепт.

Інгредієнти

тісто:
Яйця-2 шт.
Цукор – 100 гр.
Сл. масло -300 гр.
Сметана -200 гр
Сода-1 год.л.
Борошно-700-750 гр.

Інгредієнти для крему:
Вершкове олія – 350 гр.
Згущене молоко -500 гр.
Белыи шоколад-100 гр.
Ванілін

Білосніжний торт Мікадо на сметані зі згущеним молоком покроковий рецепт

1. Тісто: Збити яйця і цукром 2-3 хвилини, Додати масло, сметану, змішану з содою, знову збити пару секунд до однорідності і поступово вводимо муку, замісити тісто! Тісто має вийде м’яке тісто, яке не пристає до рук. Відправити в холод на 20 мин.
2. Потім тісто розділити на 8 частин і кожну частину розкачати в тонкі листи Розкачувати прямо на пергаментним папері, так зручніше, потім викласти на деко, проткнути виделкою лист і випікати при 200’З близько 5-7 хв (в залежності від духовки) ⠀
3. Крем: Збити до білого вершкове масло з ваніліном. Додаємо по трохи згущене молоко і знову збити. В кінці натерти білий шоколад і добре перемішати, крем готовий. ⠀
4. Збираємо торт на відео! Змастивши всі листи кремом і останній теж! Зверху знову натерти білим шоколадом.

Відео рецепт 👇