Як смачно зробити Бісквітний мох для декору торта в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Сьогодні хочу поділитися цікавим декором для тортів – БІСКВІТНИЙ або як його ще називають МОЛЕКУЛЯРНИЙ МОХ
Інгредієнти
Яйця – 1шт
Цукор – 15 гр
Мед або глюкозний сироп – 30 г
Борошно – 25 гр
Розпушувач – 5 гр
Бісквітний мох для декору торта в духовці покроковий рецепт
1. потрібного кольору збити до пишної маси. Борошно з розпушувачем просіяти і ввести в масу, акуратно перемішати лопаткою щоб тісто не осіло ⠀
2. ️Готове тісто перелити в пластикові або паперові стаканчики на 1/3. Ставимо в мікрохвильову піч на 1,5-2 хв. Час випікання залежить від потужності вашої мікрохвильовки ( у мене 800 Вт) ⠀ ️
3. Дістаємо, остуджуємо бісквіт в перевернутому вигляді на решітці. Розрізаємо склянку і акуратно дістаємо готовий мох. Зберігаємо в холодильнику або морозилці, у герметичному пакеті. Дуже ефектно виглядає на дитячих тортах, у морській лісової тематики і торти з текстурами
Відео рецепт 👇