Булочки кіски з дріжджового тіста в духовці у формі серця

Як смачно зробити Булочки кіски з дріжджового тіста у формі серця в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

4 склянки борошна (500 г)
1 столова ложка дріжджів (9 м)
Три чверті чашки молока (120 мл)
5 столових ложок цукру (75 г)
щіпка солі
3 яйця
100 г м’якого вершкового масла

Булочки кіски з дріжджового тіста в духовці у формі серця покроковий рецепт

1. Замісіть всі інгредієнти, крім олії, до утворення однорідного тіста, поступово додавайте масло у вигляді кубиків і місіть, поки масло не змішається з тестом.

2. Продовжуйте місити близько 10 хвилин. У вас вийде м’яке і еластичне тісто. Накрийте його і залиште в теплому місці, поки воно не збільшиться вдвічі.

3. Розділити на кілька частин, надати форму кіски, викласти на деко, за бажанням змастити яйцем. Готувати в духовці при 180 градусів, до золотистого цвета.

Відео рецепт 👇