Як смачно зробити Булочки “Метелики” з цукром і цедрою апельсина простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
500 грам борошна
100 гр м’якого вершкового масла
2 яйця
150 мл молока
Щіпка солі
120 грам цукрового піску
Пакетик сухих дріжджів
Ванілін
терта цедра апельсина.
Начинка:
Розтоплене вершкове масло
цукор+терта цедра апельсина за смаком
Булочки “Метелик” з цукром і цедрою апельсина покроковий рецепт
1. Перемішати всі інгредієнти і замісити м’яке тісто. Накрити і залишити підніматися.
Розкачати прямокутної форми, змастити вершковим масло, покласти цукор і цедру.
Розкачати прямокутної форми, змастити вершковим масло, покласти цукор і цедру.
2. Загорнути в рулет, розрізати на кілька частин і надати форму. Викласти на деко, залишити на 30 минут.
3. Змастити молоком, випікати при 180 градусів, 25 хвилин або до золотистого цвета.