Булочки синнабоны з шоколадом

Наші улюблені синнабоны, але в цей раз з шоколадом. Ніжне пухова тісто, начинка з ароматною кориці та шоколаду, з ніжним сирним кремом.. Як зробити Булочки синнабоны з шоколадом рецепт простий.

Інгредієнти

250 мл теплого молока
1 збите яйце
65г розтопленого вершкового масла
3 столові ложки теплої води (30мл)
1 чайна ложка ванільною есенції (або ванільний цукор)
борошна 475 р
солі 3г
цукру 40 р
15 г свіжих дріжджів

Для начинки:
цукру 180 г
2 чайні ложки меленої кориці
45 р м’яке вершкове масла
Шоколад 50 р
Для глазурі:
Вершковий сир 180 р
Цукрова пудра
Молоко
Лимонний сік

Булочки синнабоны з шоколадом покроковий рецепт

1. Змішати молоко, воду і дріжджі. Разом змішати віночком масло, 2 ст. л. цукру, яйце. Просіяти борошно, додати цукор і сіль, ванільну есенцію, влити дріжджовий коктейль і гарненько вимісіть до однорідної маси. Додати масло з яйцем і замісити близько десяти минут.

2. Виходить дуже м’яке, трохи липке тісто. Накрийте кухонним рушником і залиште до збільшення в два рази. Для начинки змішати м’яке масло з цукром і корицею. Присипати робочу поверхню борошном. Розкачати тісто в тонкий пласт.

3. Рівномірно розподілити начинку, посипати шоколадом і скрутити в рулет. Нарізати на шматочки. Викласти у форму на відстані один від одного, накрити і залишити ще на пів години. Випікати в розігрітій до 190С духовці 25 минут.

4. Для крему з’єднати все і злегка збити. Нанести на теплі булочки. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇