Як зробити Булочки з начинкою з дріжджового тіста в духовці рецепт простий. Якщо раптом ви думаєте, чим би себе зайняти на вихідних, і ні як не придумаєте, то я вже придумала, чим вас зайняти 😘 Хтось вчора писав, – навіщо так заморожуватися з тестом? А я скажу – це одне задоволення! По – перше, це зовсім не складно. По-друге, воно того варто 👍 Ці шари і цей хрускіт окремий кайф, так ❤ Пс. Порція велика, модно приготувати половину. Так само можна другу половину заморозити.
Інгредієнти
Мука 800-850 р
Молоко 250 мл
Вода 250 мл
Яйце 1 шт
Дріжджі живі 22 р
Цукор 30 г
Сіль 10 г
Вершкове масло 82% 150 р
Начинка
Сир
Шоколад
Джем
Булочки з начинкою з дріжджового тіста в духовці покроковий рецепт
1. Просіяти борошно додати цукор. Воду з’єднати з молоком, нагрівати до 36 градусів. Розчинити в цьому дріжджі і влити на борошно. Почати замісити тісто. Додати злегка збите яйце. Як тільки всі компоненти з’єдналися, додати сіль. Замісити гладке і однорідне тісто, яке дуже м’яке, але не липне до рук. Накрити і залишити на расстойку на годину. За цей час тісто має збільшиться в 2 рази. Обім’яти і викласти на робочу поверхность.
2. Розділити на 20 шматків. Розкачати кожен шматок в круглу корж 18-20 див. Змастити кожен тонким шаром м’якого масла і скласти один на одного (по 10 коржів) останній корж нічим не змащувати. Накрити стопки з тестом (2 стопки ) і прибрати в холодильник на 2 години, або в морозильник на 30 минут.
3. Розкачати кожну стопку великий прямокутний пласт і згорнути в тугий рулет. Нарізати на шматки 2 див. Перевернути зрізом вниз і зробити поглиблення в центрі. Покласти будь-яку начинку, краї з’єднати і добре защипнути. Викласти на пергамент, накрити і залишити ще на 40 хвилин. Змастити жовтковою масою і випікати при 200 З 15- 18 минут.
Відео рецепт 👇