Бургер з яблучно-вершковим соусом та сиром камамбер Гордона Рамзі

Як смачно зробити Бургер з яблучно-вершковим соусом та сиром камамбер Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Булочки Татен з цибулею:
¼ чашки (50 г) цукрового піску
4 столові ложки (57 р) несолоного вершкового масла, нарізаного кубиками
¼ чашки (60 мл) міцного яблучного сидру (підійде і безалкогольний)
2 столові ложки патоки
1 середня червона цибулина (близько 10 унцій / 283 г)
1 маленьке Рожеве Жіноче яблуко
1 – коробка листкового тіста вагою 14 унцій (396 г), розмороженого
Універсальна борошно для посипання
Розтоплене вершкове масло для чищення зубів
Насіння чорного і білого кунжуту для булочок

Суміш для бургерів Gr’s:
4 унції (112 м) подрібнених коротких реберець
8 унцій (225 г) подрібненого патрона
4 унції (112 м) філейної фаршу
1 чайна ложка подрібненого часнику
1 столова ложка кошерної солі
1 чайна ложка меленого чорного перцю
¼ чашки (57 р) яблучного масла
¼ чашки (57 р) розм’якшеного вершкового масла
Листя салату, помідори, гірчиця і кетчуп для подачі
8 унцій (226 м) сирного кола Камамбер, охолоджений

Бургер з яблучно-вершковим соусом та сиром камамбер Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до 425F (218C). Приготуйте карамель для цибульного татена – в невеликій каструлі розтопіть цукор на середньому вогні, періодично помішуючи, поки цукор не розчиниться і не придбає світло-бурштиновий колір. Додайте шматочки вершкового масла і перемішайте, щоб воно розтануло і вбралося. Вимкніть вогонь і обережно влийте яблучний сидр, повільно, так як він буде трохи разбрызгиваться.
2. Знову поставте на вогонь, помішуючи, додайте патоку і доведіть до кипіння, щоб вона вбралася. Відкладіть в сторону. Акуратно наріжте цибулю-скибочками товщиною 19 мм (¾ дюйма), переконавшись, що кружечки не пошкоджені, зніміть шкірку. Наріжте яблуко скибочками завтовшки ¼ дюйма (6 мм). Покладіть один аркуш розмороженого тесту на посипану борошном поверхню і, в залежності від розміру аркуша, розріжте на четвертинки або третини*. Посипте борошном качалку і розкачайте в прямокутник розміром 12 x 12 дюймів (30×30 см).
3. Виріжте 4 – 5-дюймові (12 см) кола. Розігрійте міні-чавунні сковорідки * на середньо-сильному вогні. Злегка змастіть дно сковороди невеликою кількістю рослинної олії, обсмажте кружальця цибулі до легкого обвуглювання. Посоліть, поперчіть і збризніть 3-4 столовими ложками сидрової карамелі, щоб покрити дно форми. Зверху на кожну скибочку лука викладіть 2 скибочки яблука, а потім 1 коло тесту, притискаючи, щоб прилипло до цибулі / яблоку.
4. Змастіть тісто розтопленим вершковим маслом, посоліть і посипте кунжутом. Викладіть залишилися кружечки тесту на деко, змастіть вершковим маслом і приправити кунжутом. Випікайте, поки тісто не стане золотисто-коричневим і пишним, близько 12-15 хвилин, або поки воно не стане золотистим і пишним. Дайте чавунним булочкам трохи охолонути, перш ніж обережно викласти їх на тарелку.
5. Якщо карамель затвердіє, просто розігрійте її на плиті над полум’ям і витягнути за допомогою лопатки або ложки. Для бургера – змішайте подрібнене реберце, подрібнений курча, подрібнену вирізку, подрібнений часник, сіль, перець і 1 столову ложку яблучного олії. Сформуйте 2 пиріжка і відкладіть в сторону. В іншій мисці змішайте залишився яблучне масло і розм’якшене вершкове масло до отримання однорідної массы.
6. Наріжте сир кружечками діаметром 6 мм і приготуйте бажану начинку для бургерів. Розігрійте сковороду з товстим дном на рослинній олії і обсмажте котлети в гарячому маслі протягом 2-3 хвилин на середньому вогні (5 хвилин для хорошої прожарювання).
7. Переверніть котлети і викладіть на сковороду яблучне масло, змастіть котлети вершковим маслом, щоб вони вкрилися, готуйте ще 2-3 хвилини. Зверху викладіть скибочки сиру камамбер і запікайте (або накрийте кришкою), поки сир не розплавиться. Подавайте поверх булочок татен з цибулею, прикрасивши бажаними начинками для бургерів і при бажанні збризніть яблучним маслом.
8. СПЕЦІАЛЬНЕ ОБЛАДНАННЯ
5-6 “Формочки для випічки
Щітка для випічки
2 Міні-чавунні сковорідки розміром близько 6 дюймів (15 см)
9. ПРИМІТКИ ДО РЕЦЕПТОМ:
В залежності від того, яку випічку ви купуєте, деякі з них складаються з третини, а інші – з чверті. Зніміть папір або іншу упаковку і скрутіть як є.
Індивідуальні або міні-чугунки – цікавий спосіб приготування цих бургерів, але не обов’язковий для процесу, велика 12-дюймова (30 см) сковорода підійде так само хорошо.
10. Поради:
Сформуйте котлети для бургерів і поставте в холодильник на ніч, щоб вони зберегли форму і не злиплися при приготовлении.