Чашушулі з яловичини по грузинськи

Як смачно зробити Чашушулі з яловичини по грузинськи простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Грузинський смачний рецепт!

Інгредієнти

⚜️Яловичина – 1 кг
⚜️ Помідори – 1 кг
⚜️ Цибуля – 500 грам
⚜️ Болгарський перець – 500 грам
⚜️Кінза – 60 грам
⚜️Петрушка – 50 грам
⚜️��Часник -4 зубчики
⚜️Томатна паста -2-3 ст л
⚜️Уцхо сунелі (пажитник блакитний) – 1 ч л
⚜️ Мелене насіння коріандру – 1 год л
⚜️Солодка мелена паприка – 1 год л
⚜️Гострий червоний перець пластівцями – 1 год л
⚜️Аджика – 2 ч л
⚜️Рослинна олія 80 гр
⚜️Сіль за смаком
⚜️ Гранат для прикраси

Чашушулі з яловичини по грузинськи покроковий рецепт

1. На розігріту сковорідку наливаємо олію, відправляємо туди м’ясо гаситися на середньому вогні під закритою кришкою 40-50 хвилин,постійно перемешиваем.

2. Потім додаємо туди дрібно нарізану цибулю і болгарський перець, закриваємо кришкою, щоб м’ясо з овочами тушкувалося хвилин 20-25. Потім додаємо помідори очищені від шкірки, і томатну пасту.

3. Слідом додаємо спеції і тушкуємо під кришкою 20 хвилин. В кінці додаємо дрібно нарізану кінзу, петрушку і чеснок.

Відео рецепт 👇