Чехословацький суп з фаршем

Готую чехословацький суп з фаршем простий рецепт. Дуже смачний з простих продуктів, а головне дуже швидко!

Інгредієнти

✔️600-700 гр м’ясного фаршу
✔️Картопля 2 шт невеликі
✔️Морква 1 шт кубиком
✔️Болгарський перець у мене по 0,5 шт двох кольорів
✔️Томати в с/з 350 гр
✔️1 великий помідор
✔️Капуста свіжа чверть невеликого вилка
✔️зелень: петрушка, кріп
✔️підлогу великої головки часнику
✔️топлене масло
✔️ростить масло
✔️запашний перець 4-5 горошин, 2 невеликих лаврових листа

Чехословацький суп з фаршем покроковий рецепт

1. Фарш обсмажуємо на топленому маслі в каструлі, через 5-7 хвилин картофелемялкой розбиваємо його на секції. Поруч у сковорідці обсмажуємо капусту до золотих бочков на ростить олії, присолити, капусту перекласти в тарелку.
2. У тій же сковороді обсмажуємо цибулю кубиками, як починає золотитися додаємо моркву кубиками, обсмажуємо, вливаємо помідори в с/з і томат на тертці, солимо й додаємо сахар.
3. До м’яса вливаємо гарячу воду і закидаємо картопля дрібним кубиком, як картопля готовий солимо, перчимо, додаємо зажарку, як закипить закладаємо болгарський перець дрібним кубиком, запашний перець, лаврушка.
4. Через пару хвилин додаємо капусту, частину зелені і часник, як закипить даємо побулькать 2 хвилини і вимикаємо Як закипить вимкнути, настояти 15 хвилин. Подавати зі сметаною і зеленью!