червона риба Запечена у вершковому соусі в духовці

За цим рецептом рибку я готую вже 20 років 🐟 Смак і краса цього блюда завжди викликає захват! Як приготувати смачну запечену червону рибу у вершковому соусі в духовці рецепт простий і швидкий на кожен день.

Інгредієнти

Риба червона на вибір сьомга або лосось
Сіль
Цукор
Апельсиновий сік

Соус
Оливкова олія
Вершкове масло 82 %
Часник
Рожевий перець
Кріп
Вершки 20% жирності
Ікра червона

червона риба Запечена у вершковому соусі в духовці покроковий рецепт

1. Рибку почистити, вимити, просушити. Приготуємо маринад з солі, цукру, апельсинового соку. Залити рибу маринадом і залишити на 2 години. Запікаємо в духовці 180 градусів до золотистої корочки.
2. Соус.
У маслі обсмажуємо часник і прибираємо з масла. Наливаємо вершки 20 % жирності і додаємо сіль, рожевий перець та кріп, перемішуємо і вимикаємо. Рибку поливаємо соусом і викладаємо червону икру.

Відео рецепт 👇