Як смачно зробити Чізкейк з чорницею на медовому бісквіті простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
ЧІЗКЕЙК З ЧОРНИЦЕЮ НА МЕДОВОМУ БІСКВІТІ.
Кільце або роз’ємна форма 16-18 див.
Тісто:
75 г борошна,
60 г яйце (1 велика),
35 г цукру,
30 г меду,
30 г сл.масла,
1/4 ч. л. соди,
щіпка солі.
Продукти кімнат. темп.
Чізкейк:
400 г сирна. сиру,
70 г цукру,
2 яйця,
50 г сметани,
1 ч. л. з гіркою кукурудз. крохмалю (8 г).
Продукти дістати за 1 год з холодильника.
Чорнична намелака:
140 г чорниці,
90 г білого шоколаду,
75 г молока,
75 г жирних холодних вершків,
6 г желатину + 30 г молока.
Чізкейк з чорницею на медовому бісквіті покроковий рецепт
1. Тісто:
1. Змішати в сотейнику цукор, мед, сіль і масло. Нагрівати на невеликому вогні до об’єднання.
2. Ввести соду, активно заважаючи, поки маса не стане карамельного кольору. Зняти з вогню. Дати трохи охолонути.
3. Ввести яйце, розмішати.
4. Всипати борошно, замісити тісто.
5. Випікати 15 хв. при 170 гр.
6. Дати охолонути на решетке.
1. Змішати в сотейнику цукор, мед, сіль і масло. Нагрівати на невеликому вогні до об’єднання.
2. Ввести соду, активно заважаючи, поки маса не стане карамельного кольору. Зняти з вогню. Дати трохи охолонути.
3. Ввести яйце, розмішати.
4. Всипати борошно, замісити тісто.
5. Випікати 15 хв. при 170 гр.
6. Дати охолонути на решетке.
2. Чізкейк:
1. З’єднати всі інгредієнти, крім яєць. Розмішати до однорідності лопаткою, не збивати.
2. Ввести по одному яйця, щоразу перемішуючи.
3. На дно змащеної/застеленій форми або кільця з фольгою викласти трохи начинки, потім викласти бісквіт і викласти решту начинку. Можна розмістити бісквіт посередині. Але якщо начинка вийшла рідка (з-за щільності сиру), то бісквіт спливе на поверхню. В такому випадку, просто переверніть готовий чізкейк.
4. Випікати на середньому рівні з водяною банею (1 л окропу на дно духовки) при 150 гр. 90 хв. Якщо духовка пече сильніше, то піч при 130-140 гр.
5. Готовому чізкейк дати охолонути в духовці з відчиненими дверцятами. Потім прибрати в холодильник перед нанесенням чорничного слоя.
1. З’єднати всі інгредієнти, крім яєць. Розмішати до однорідності лопаткою, не збивати.
2. Ввести по одному яйця, щоразу перемішуючи.
3. На дно змащеної/застеленій форми або кільця з фольгою викласти трохи начинки, потім викласти бісквіт і викласти решту начинку. Можна розмістити бісквіт посередині. Але якщо начинка вийшла рідка (з-за щільності сиру), то бісквіт спливе на поверхню. В такому випадку, просто переверніть готовий чізкейк.
4. Випікати на середньому рівні з водяною банею (1 л окропу на дно духовки) при 150 гр. 90 хв. Якщо духовка пече сильніше, то піч при 130-140 гр.
5. Готовому чізкейк дати охолонути в духовці з відчиненими дверцятами. Потім прибрати в холодильник перед нанесенням чорничного слоя.
3. Чорнична намелака:
1. Чорницю проварити, пробити блендером, охолодити.
2. Желатин замочити, потім розпустити на паровій бані.
3. Шоколад розтопити в гарячому молоці, дати охолонути до теплого.
4. Вершки збити до м’яких піків і підмісити до них інші інгредієнти.
5. Вилити намелаку на охолоджений чізкейк, прибрати в холодильник.
1. Чорницю проварити, пробити блендером, охолодити.
2. Желатин замочити, потім розпустити на паровій бані.
3. Шоколад розтопити в гарячому молоці, дати охолонути до теплого.
4. Вершки збити до м’яких піків і підмісити до них інші інгредієнти.
5. Вилити намелаку на охолоджений чізкейк, прибрати в холодильник.