Як зробити смачний Десерт анни павлової з кремом домашній рецепт простий і швидкий в духовці.
Інгредієнти
Білок – 150 гр.
Цукор – 250 гр. або цукрова пудра
Лимонний сік – 1 ч. л.
Кукурудзяний крохмаль – 1 і 1/2 ч. л.
⠀
Крем
Вершки (30-35%) – 100 гр.
Вершковий сир Маскарпоне – 150 гр.
Цукрових пудра – 100 гр.
Десерт анни павлової з кремом домашній покроковий рецепт
1. Крем
Збити міксером до однорідної массы.
Збити міксером до однорідної массы.
2. Білок і цукор нагріти на водяній бані до повного розчинення цукру. Потім, вилити білок з цукром в діжу міксера і збити до стійких піків. Меренга повинна бути щільною і добре тримати форму. Додати крохмаль, лимонний сік і обережно, але ретельно перемішати лопаткой.
3. Викласти на пергамент і сформувати торт. Духовку розігріти до 150 °C. Поставити в духовку для запікання: 15 хвилин – при 150 °C, потім 15 хвилин – при 135 °C, знизити температуру духовки до 120 °C – запікати ще 30 мин.
4. Вимкнути духовку, двері не відкривати. Залишити Павлову в закритій духовці на 2 години. Остигле безе заповнити кремом і прикрасити ягодами, листочками м’яти, можна полити ягідним конфітюром. Насолоджуйтесь!