Домашні баунті цукерки з кокосової стружки

З баунті цукерки з кокосової стружки простий рецепт.

Інгредієнти

▫️150гр кокосових чіпсів або подрібненої кокосової м’якоті;
▫️150-170гр. згущене молоко (дивіться консистенцію, як тільки маса починає добре ліпитися, досить згустків);
▫️30гр. розтоплене вершкове масло;
▫️200гр. шоколад або шоколадна глазур.

Домашні баунті цукерки з кокосової стружки покроковий рецепт

1. До кокосовій стружці додати згущене молоко і масло, вымешиваете і викладаєте масло на кухонну дошку застелену харчовою плівкою. Руками робите прямокутний пласт, орієнтовно 3см. висотою і закриваєте його плівкою. Ховаєте в морозильну камеру на 40-50хв. Дістаєте і “рубайте” ножем на бруски.

2. Руками з кожного бруска формуєте батончик. Шоколад растапливаете імпульсами в мікрохвильовій або на водяній бані. Чекайте поки він стане трохи тепліше кімнатної температури і кожен батончик купаете в нем.

3. Знову викладаєте на поверхню застелену харчовою плівкою. Кілька секунд і готово) Перед тим, як є, нехай батончики трохи полежать, щоб не такі прям холодні були з морозильника)

Відео рецепт 👇