Домашні пиріжки пигоди з капустою і мясом по корейськи

Як смачно зробити домашні пиріжки пигоди з капустою і м’ясом по корейськи простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Тісто.
Борошно 500 гр
Вода 300 гр
Дріжджі 1 повна ч ложка (5-6 гр)
Сіль 1 ч ложка
Цукор 1 ч ложка

Начинка:
Капуста 400 гр
Фарш 250 гр
Перець чорний 1 ч ложка
Коріандр мелений 2 ч ложки
Сіль
Часник-4-5 зуб

Домашні пиріжки пигоди з капустою і м’ясом по корейськи покроковий рецепт

1. Тісто.
Ззамешиваем тісто і залишаємо підійти на 30-40 хвилин, робимо обминку і даємо підійти ще раз. Розділити тісто на порційні шматочки (у мене 10 штук виходить) і залишити під плівкою, що б не сохли.

2. Начинка:
Капусту нашаткувати дрібною соломкою або кубиками, додати сіль і добре зрозуміти, залишити на 30 хвилин, щоб капуста дала сік. У сковороду викласти фарш і обсмажити буквально до побіління фаршу. Капусту віджати від зайвої соку, викласти всі спеції горочкой.

3. Ще гарячий фарш додати до капусти, як би запарюючи спеції гарячим м’ясом, перемішати. З тіста і начинки формуємо “пиріжок”, складаємо в мантоварку/пароварку і варимо 25-30 хвилин

Відео рецепт 👇