Домашні вареники з сиру класичні дуже смачні простий рецепт. Сьогодні у мене видався вільний день і я вирішила собі на сніданок приготувати вареників. Приготувала тісто, але плани різко змінилися, так як чоловік незаплановано привіз мені два ящика злив. А я не поєдную одночасно на одній кухні приготування звичайної їжі і варення або консервації. Довелося мені тісто загорнути у плівку і відправити в холодильник на невизначений термін 😂 Час рухалося до обіду і у мене звільнилася кухня, а значить знову з’явився вільний час😂
Інгредієнти
Тісто:
Борошно -250 гр
Вода (окріп) – 150 мл
Сіль і цукор – по щіпці
Масло рослинне – 2 ст. ложки 🥄
Начинка:
Сир – 300 грам (Простоквашино)
Жовток
Сіль
Цукор
Домашні вареники з сиру класичні дуже смачні покроковий рецепт
1. Тісто добре захолола і відпочило (на відміну від мене😉) і вийшло дуже еластичне і тоненько раскатывалось. Зазвичай у мене з цієї кількості тесту виходить 20 – 24 вареника.
2. А сьогодні воно раскатывалось хоч і важко, але вийшло 36 кружечків. Так у мене і сиру на них не вистачило 😂 Відварити в злегка підсоленій воді, після закипання пару хвилин проварить.
3. Готові вареники 🥟 полити розтопленим вершковим маслом. Хто любить солоні 🥟- додайте в сир більше солі, хто солодкі, то відповідно більше цукру. Приємного всім апетиту і гарного дня.