Домашній Брауні з шоколадом і вершковим маслом

Ну що ж, дістаємо віночок і готуємо смачний шоколадний десерт! Так-так, ніякого міксера не знадобиться)) і забудьте про калорії, ви ж не кожен день таке їсте. Але те, що ви не пошкодуєте, я впевнена😉 Як приготувати смачний Домашній Брауні з шоколадом і вершковим маслом рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

темний шоколад – 200 гр.
вершкове масло 82% – 115 гр.
цукор – 300 гр.
яйця – 3 шт.
сіль – щіпка
борошно – 80 гр.
какао – порошок – 20 гр.

Домашній Брауні з шоколадом і вершковим маслом покроковий рецепт

1. Розтопити шоколад з маслом в мікрохвильовці імпульсами або на водяній бані. Збити яйця з цукром віночком хвилинку. Додати до яєць шоколадну масу і перемішати. Всипати просіяну борошно і какао, перемішати. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці, 30-40 хвилин. ⠀ У мене форма 18 на 18, я випікала 40 минут.

2. Готовність визначаємо зубочисткою. Вона повинна бути трохи вологою від тіста у середині, до прям сухої зубочистки НЕ треба пекти. Зверху утвориться скоринка, а всередині залишиться волога тягуча текстура😍 після випікання дати повністю охолонути ⠀ І ще, важливо! Кількість цукру сильно не уменьшать.

3. Взяла спочатку 100г, і вийшов типо бісквіт, а не брауні. Все ж цукор дуже впливає на корочку зверху і вологість всередині, майте на увазі😘 Інгредієнти повинні бути якісними. Кондитерські плитки замість шоколаду і спред замість масла не беріть будь ласка!
4. Какао порошок хоча б «Росія-щедра душа», але ніяк не «золотий ярлик», а вже тим більше не несквік 🙈 ⠀ Хтось робить брауні з горішками, вишнею і тд, експериментуйте на свій смак☺️ я люблю без добавок. Смачно подавати з кулькою вершкового морозива! Приємного чаювання❤️