Аквафаба – це рідина, яка залишилася після варіння бобових. ⠀
Але так як я місіс Лінь 😆 то беру аквафабу з того, що ви бачите на відео ☺️ Домашній пісний майонез на аквафабе простий рецепт.
Але так як я місіс Лінь 😆 то беру аквафабу з того, що ви бачите на відео ☺️ Домашній пісний майонез на аквафабе простий рецепт.
Інгредієнти
1 банку консервованого горошку або квасолі (Краще бондюель і охолодити)
~400 гр. рослинне масло (у автора кукурудзяна) можна і менше
Чим більше масла, тим густіше він буде
~1 ч. л. лимонного соку.
Сіль і спеції за смаком (у автора:
1/3 ч. л. гірчиці, 1/5 ч. л. чорного перцю, 1/5 ч. л. асафетиди)
Домашній пісний майонез на аквафабе покроковий рецепт
1. Важливо: Знежирити все, чим ви будемо працювати (оцтом, лимонним соком або спиртом). ⠀ Процідити рідину з банки з горошком через марлю або дрібне сито або як я через пакет для заварювання чаю. ⠀
2. Збиваємо і додаємо лимонний сік. Продовжуємо збивати, як на відео. ⠀
3. Додати спеції і продовжити збивати. ⠀ Вливати тонкою цівкою масло і доводимо до потрібної консистенции.