Домашній шоколад торт Вупі Пай

Як зробити Домашній шоколад торт Вупі Пай рецепт простий. Whoopi Pai. Супер шоколадний торт з ніжним кремом усередині 👍 такий торт точно не залишить байдужим всіх ласунів, а ті хто не любить солодке – всього спробувавши шматочок закохається 😍😍😍 Я гарантую !!!🙌 Я була здивована підсумками голосування 😨 багато мої читачі не знають нічого про торті Whoopi Pai 😳 у нас в Казахстані цей тортик підірвав всі рекорди продажів у кондитерів! Пам’ятаю, у мене на цей торт були свої клієнти, які писали « Гульжан нам як зазвичай 🙌» 😅 Обов’язково приготуйте до новорічного столу цей тортик 🍰 НЕ ЗАБУДЬТЕ поставити ❤️ і зберегти рецепт щоб не втратити його 😉

Інгредієнти

для коржів:
-вершкове масло 80гр
-шоколад 180г
-яйця-4шт
-цукор 180г
-розпушувач 10гр
-борошно 200гр
-какао 20гр

Крем :
Маскарпоне 300гр
Сирний сир Креметте 400гр
Вершки 33% -300гр
Цукор 150гр

Ганаш:
– шоколад 100гр
– Вершки 33% 100гр

Домашній шоколад торт Вупі Пай покроковий рецепт

1. Коржі. Вершкове масло розтоплюємо разом з шоколадом. У міксері збиваємо яйця з цукром, додаємо борошно з розпушувачем і какао. Розтоплене злив масло і шоколад з’єднуємо з тестом.

2. Ретельно перемішуємо і розливаємо по формах. Випікаємо за 8-10 хв кожен корж при 180гр режим конвекція верх низ Крем. Всі інгредієнти повинні бути холодными.

3. Збити все в міксері в густий крем. Ганаш. У сотейнику вершки довести майже до кипіння, додати шоколад. Після складання Торти відправляємо його на ніч у холодильник просочитися . Прикрашаємо ганашем після просочення торт👌 Торт готовий 🙌😍

Відео рецепт 👇