Сьогодні ми з вами приготуємо незвичайний торт “Снікерс”. Як зробити Домашній торт Снікерс з вареним згущеним молоком рецепт простий.
Інгредієнти
Для бісквіта:
Яйця 6 шт
Цукор 120 гр
Сіль щіпка
Рослинна олія 80 мл
Борошно 120 гр(6 ст ложок)
Темний какао 20 гр(2ст ложок)
Розпушувач 1 ч. ложка
1ый крем:
Вершкове масло 200 гр+1 банку вареного молока
2 ой крем:
1 пачка желатину +100 гр води, 400 гр каймаку, 1 банку згущеного молока
Начинка:
Земляний горіх (арахіс)
Варене згущене молоко 1 банка
Ганаж:
Шоколад 200 гр
Рослинна олія 70 мл
Подрібнені горішки 100 гр
Домашній торт Снікерс з вареним згущеним молоком покроковий рецепт
1. Збиваємо міксером яйця, додаємо потроху цукор і продовжуємо збивати, потім додаємо рослинне масло. Потім додаємо борошно, какао, розпушувач і добре перемішуємо лопаткою, щоб не було грудочок. Потім наш бісквіт вливаємо в форму діаметром 22 і відправляємо в розігріту до 170 градусів духовку на 35-40 минут.
2. Готовий бісквіт охолодити. Приготуємо начинку: Варене молоко перемішати з арахісом. Готуємо 1 крем: Вершкове масло миксируем з вареним молоком. Ділимо бісквіт на 2 частини. Нижню частину кладемо у форму, робимо просочення з молока, намазуємо кремом, потім викладаємо орехную начинку, зверху закриваємо другим бісквітом і в холодильник.
3. Готуємо 2-й крем, мус: Желатин розбавляємо водою на 20 хвилин залишаємо. Миксируем каймак і згущене молоко, додаємо желатинову суміш, (розігріту у мікрохвильовці) і миксируем. Беремо бісквіт і заливаємо цим крем мусом весь наш бісквіт. Відправляємо в холодильник на час.
4. Ганаж: розтоплюємо шоколад, додаємо трохи олії і подрібнених орехов.
5. Заливаємо ганажем наш торт в холодильник на годину. Зверху прикрашаємо шоколадками🍫🥜 та солодощами на свій вкус.
6. Приємного апетиту дівчинки, обов’язково приготовьте.
Відео рецепт 👇