Домашній зефір класичний Малина Розмарин простий рецепт 🤤🍃 Ну що …… смак просто бомба – дуже сильно відчувається малина , а в післясмак нотки розмарину 😁
Інгредієнти
В діжу міксера:
Пюре МАЛИНИ (уваренной і протерту через сито)-100г
Цукор – 100г
Білок – 40г
В сотейник:
Вода – 120г
Розмарин свіжий -1 гілочка
Цукор – 200г
Агар агар – 8 г (900)
Інвертний сироп -30г
Домашній зефір класичний Малина Розмарин покроковий рецепт
1. В чаші міксера з’єднуємо білок, цукор, і пюре, починаємо збивати на середній швидкості. У сотейнику: У воду додаємо агар і гілочку свіжого розмарину, доводимо до гелеподібного стану, потім всипаємо цукор і додаємо інвертний сироп варимо на вогні трохи вище середнього (у мене з 9 на 8).
2. Після закипання стропа збільшуємо швидкість міксера до максимальної До моменту готовності сиропу білки повинні побіліти і збільшиться в розмірі варимо Сироп до 110 градусів (до карамельної павутинки).
3. Зняли з вогню виделкою витягли гілочку розмарину і на середній швидкості міксера влити сироп по краю чаші тонкою цівкою у збиту масу не зачіпаючи віночок.(можна додати пару крапель водорозчинного барвника).
4. Збиваємо ще хвилинку до так званих печер. Перекладаємо в мішок з насадкою і відсаджуємо потрібної форми завитки. Час дозрівання 24 години Термін зберігання без інвертного сиропу 3 дні, з інвертний стропом 7 дней.
Відео рецепт 👇