Домашній зефір зі свіжої полуниці з ревенем простий рецепт (класична технологія). Різноманіття зефирных технологій дає нам можливість вибрати саме ту структуру, яка нам подобається найбільше. Що сказати про класичну?
ЗАХВАТ😃 Особливо, коли мова про полуничному зефір саме ця технологія буде найкращим вибором. Зефір вийде ніжним і дуже повітряним, адже полуниця ця ягода, яка має підвищену взбиваемостью і зефірна маса виходить ще пишніше.
ВАРТО НАВЧИТЬСЯ📌 Зефірна класична сама примхлива техніка, саме в ній найбільше нюансів, про які неодмінно потрібно знати перш, ніж починати практикувати. Класична технологія єдина, з якою я створила окрему навчальну програму, вона і правда вимагає до себе більш пильної уваги… але безумовно того варто✅
ЗАХВАТ😃 Особливо, коли мова про полуничному зефір саме ця технологія буде найкращим вибором. Зефір вийде ніжним і дуже повітряним, адже полуниця ця ягода, яка має підвищену взбиваемостью і зефірна маса виходить ще пишніше.
ВАРТО НАВЧИТЬСЯ📌 Зефірна класична сама примхлива техніка, саме в ній найбільше нюансів, про які неодмінно потрібно знати перш, ніж починати практикувати. Класична технологія єдина, з якою я створила окрему навчальну програму, вона і правда вимагає до себе більш пильної уваги… але безумовно того варто✅
Інгредієнти
У сотейник:
250 г цукру
7 г Агар-Агару силою 900
110 г води
В діжу міксера:
50 г білка або
7 г альбуміну і 45 м води
30 г густого пюре ревня
60 г пюре яблука
60 г дрібно нарізаною свіжої полуниці
150 г цукру
щіпка лимонної кислоти
Домашній зефір зі свіжої полуниці з ревенем покроковий рецепт
1. В деже міксера збиваємо білок, полуницю, всі види пюре з цукром і дрібкою лимонної кислоти. Збиваємо масу до максимальної плотности.
2. В сотейнику з’єднати всі інгредієнти для сиропу, добре перемішати і поставити на середній вогонь. Варимо сироп близько 3-х хвилин, готовність визначаємо за нитки. Готовий сироп знімаємо з вогню й даємо йому кілька секунд заспокоїтися від активного кипения.
3. Намагайтеся, щоб два процеси завершилися одночасно. Гарячий сироп тонкою цівкою вливаємо в збиту масу на максимальних оборотах міксера. Коли весь сироп вліт, збийте готову масу не більше 20-30 секунд.