Домашня самса з яловичиною в духовці

Домашня самса з яловичиною в духовці простий рецепт 🔥 Просто нереальна вкусняшка 🤤 Готувати обов’язково !!!! Вийде у всіх 🤤🔥

Інгредієнти

Тісто:
200 мл холодної води
1 Яйце
1ч л солі
1ч л оцту (яблучний)
Борошно 450/500гр)

Для змащування
150 гр розтопленого вершкового масла!

Начинка:
500 гр яловичини (дрібно нарізати, як на салатик)
200гр цибулі
200гр картоплі
50гр вершкового або рослинного масла
Спеції (сіль, чорний перець, Зіра, паприка)
(Щоб м’ясо було зручно розрізати на дрібні шматки, я його злегка подморозила) м’яке м’ясо важко ріжеться)

Домашня самса з яловичиною в духовці покроковий рецепт

1. (Замісити тісто, дати йому відпочити 15 хв, растаскать дуже тонко до прозорості, вилити на нього масло рясно змастити, дати постояти хвилин 10 і розтягуючи на відео загорнуте в ковбаску!

2. Потім в улиточку! В холодильник на 30 хв! Дістаємо і ріжемо на брусочки, прибираємо їх в морозилку на 10 хв! Потім як показано на відео треба їх приплюснути).

3. Начинка:
Розкачуємо наші коржі викладаємо м’ясо , як показано на відео збираємо самсу).

4. Змащуємо жовтком, посипаємо кунджцтом і в духовку на 35-40 хв при 180*!!!

5. Готово!

Відео рецепт 👇