Ідеальна Дзеркальна глазур для муссовых тортів в домашніх умовах рецепт простий ✨ Сьогодні хочу поділитися з вами дуже корисним рецептом, особливо для тих, хто любить муссовые тортики😋 Ця глазур лягає рівним шаром без “залисин”, не злазить з торта, не тягнеться за палеткою а головне – швидко застигає! 👍👍👍 Знявши торт на підкладку, коли вона перестала стікати, ви не виявите через деякий час калюжу з глазурі навколо торта, як це буває з деякими рецептами💧 А ще на ній можна малювати! 😍 Зберігайте рецепт, щоб не втратити!
Інгредієнти
Цукор 160 р
Вода 70 р
Глюкозний сироп 160 р.
Молоко 85 р.
Сухе молоко 20 р.
Білий шоколад 205 р.
Желатин 12 р.
Барвник
Дзеркальна глазур для муссовых тортів покроковий рецепт
1. Желатин замочити холодній воді. Шоколад скласти в високу ємність. Молоко змішати з сухим молоком. Цукор, воду і глюкозу змішати в сотейнику. Сироп довести до температури 103 градуса.
2. Розпустити в суміші желатин. Залишити хвилини на 3, перемішати. Додати молочну суміш, барвник і пробити блендером. Тримати блендер потрібно під кутом, щоб прибрати всі бульбашки з глазури.
3. Залишити в холодильнику стабілізуватися мінімум на ніч. Перед використанням прогріти в мікрохвильовій печі і пробити блендером. Робоча температура 26-28 градусов.
Відео рецепт 👇