Фаршировані перці куркою і грибами печерицями

Фаршировані перці любите? Якщо так, зберігайте ідею☝ І спасибі за ваші ❤ загалом, точних пропорцій немає, але тут все просто. Як зробити Фаршировані перці куркою і грибами печерицями рецепт простий.

Інгредієнти

✅ перець болгарський
✅ куряче філе
✅ печериці
✅ цибулю
✅ морква
✅часник
✅ сіль, перець, лавровий лист, трохи розмарину
✅ булгур (можна рис)
✅ вершки і сир плавлений (можна без вершків, у мене вони були)

Фаршировані перці куркою і грибами печерицями покроковий рецепт

1. З філе потрібно приготувати фарш, додати до нього обсмажені гриби з цибулею і морквою і відварений булгур, часник, сіль, улюблені трави. Наповніть фаршем перці і щільно укладіть в каструлю зрізом вверх.
2. Пару брикетів плавленого сиру залийте гарячою водою і розмішайте до повного розчинення (сир у мене був типу “Дружби”, на ньому ще було написано “для супу”), залийте перці, вони повинні бути покриті полностью.
3. Додати лаврушку, сіль, трохи розмарину. З моменту закипання варіть не більше 20 хвилин на середньому вогні. Подавайте в глибоких тарелках.