Найголовніша фішка цієї страви в тому, що тут використовується солоденький болгарський перчик і в поєднанні з куркою, картоплею, сиром і томатами виходить неймовірно смачно. Як зробити Фарширований перець з сиром, куркою, картоплею і помідорами в духовці рецепт простий і швидкий. У мене навіть старший із задоволенням з’їв, хоча він не їсть перець.
Інгредієнти
🔸болгарський перець – 2шт
🔸куряче стегно (без кістки) – 3-4шт
🔸картопля – 2-3шт
🔸цибуля – 1шт
🔸часник – 1 зубчик
🔸сирний або вершковий сир – 2ст.л
🔸перетерті помідори – 200г (можна просто порізати помідори)
🔸сир (будь-який твердий, у мене моцарелла для піци) – 150г
🔸сіль за смаком
🔸оливкова олія – 30мл
Фарширований перець з сиром, куркою, картоплею в духовці покроковий рецепт
1. Перці розрізаємо навпіл, видаляємо насіння, солимо, скроплюємо оливковою олією і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 20 хвилин. ⠀ Курку нарізаємо на невеликі шматочки і обсмажуємо на оливковій олії приблизно 5 минут.
2. Додаємо дрібно (!) порізану картоплю, цибулю, часник і обсмажуємо все разом ще приблизно 10 хвилин. Тут картопля вже повинна бути практично готова. Солимо, додаємо сирний сир, переьертые томати і тушкуємо все разом ще пару минут.
3. Додаємо частину сиру і коли розплавиться фаршируємо перець. Посипаємо зверху залишилися сиром і назад в духовку на 5-10 хвилин, щоб сир розплавився. ⠀ Приємного апетиту 😋
Відео рецепт 👇