Філе качки на сковороді соусом манго і капустою простий рецепт. Всім привіт роднульки) Літо – саме красиве і яскраве час року на мій погляд, особливо мені подобається відчуття початку літа – це як в дитинстві перед літніми канікулами.. Магічне передчуття чогось по-справжньому цікавого і хвилюючого, але поки невідомого) Так що хлопців бажаю вам не просри це літо!)) Ну а я пропоную вам сьогодні одну з яскравих подач качиного філе:
Інгредієнти
•Качине філе (грудка)
•манго свіжий або сік манго
•капуста червонокачанна
•апельсиновий сік
•мед
•Сіль, перець мелений
•крохмаль
•вершкове масло
Філе качки на сковороді соусом манго і капустою покроковий рецепт
1. На шкірі грудки зробити поздовжні надрізи, бажано не прорізати до м’яса; На гарячу, СУХУ сковороду покласти грудку – шкірою ВНИЗ і обсмажити з усіх сторін, поливаючи зверху качиним жиром;
2. Далі все залежить від потрібної прожарювання, я просто зняв зі сковороди, прибрав на 5-7 хвилин під фольгу і розрізав навпіл, хочете більше просмажене, ніж на фото – поставте в духовку на 7-8 хвилин при 180 градусах;
3. Капусту нарізати дрібним кубиком, обсмажити на вершковому маслі, додати апельсинной сік і ложку меду і тушкувати до готовності капусти – випарівая вологу! Пробити блендером м’якоть манго, при необхідності розбавити соком до потрібної консистенції;
4. Або закип’ятити сік манго і ввести в нього крохмаль, розчинений у воді, і ретельно розмішати до утворення соусу;