Печиво фантастичне, дуже красиве, ароматне і шалено смачне, для любителів всього горіхового. Всередині воно м’яке і тянучее, як ніби є начинка, а цукрова скоринка і хрустка💔. А ще ці тріщинки, мама дорога. Давно я не пекла чого то більш фотогенічного) Тому почнемо цю, можна сказати, останню літню тиждень, ось з такої смакоти. Як зробити Фісташкове печиво з мигдальною борошном рецепт простий в духовці.
Рецепт звичайно не з дешевих, але якщо раптом буде така можливість, то обов’язково приготуйте. Фісташки і фісташкову пасту можна прибрати і збільшити кількість мигдальної муки і додати мигдалеву пасту, її знайти праці не складе, продається в багатьох магазинах, наприклад у Смак Вілл. Загалом, експериментуйте з горіхами і пастами, зберігаючи при цьому пропорції, але оригінал підкорить вас абсолютно точно)
Рецепт звичайно не з дешевих, але якщо раптом буде така можливість, то обов’язково приготуйте. Фісташки і фісташкову пасту можна прибрати і збільшити кількість мигдальної муки і додати мигдалеву пасту, її знайти праці не складе, продається в багатьох магазинах, наприклад у Смак Вілл. Загалом, експериментуйте з горіхами і пастами, зберігаючи при цьому пропорції, але оригінал підкорить вас абсолютно точно)
Інгредієнти
Фісташкова борошно 60 гр.
Фісташкова паста 60 гр.
Мигдальна борошно 140 гр.
Цукрова пудра 120 гр. + на обсипання.
Яєчні білки-2 шт
Щіпка солі
Фісташкове печиво з мигдальною борошном покроковий рецепт
1. Для горіхової борошна подрібніть мигдаль і фісташки в блендері до утворення дуже дрібної крихти або використовувати вже готову борошно.
исташковую пасту покладіть в миску і злегка підігрійте, можна це зробити в мікрохвильовці. Потім додайте в неї обидва види борошна, пудру, сіль і білки, ретельно перемішайте, у вас вийде липка пастоподібна масса.
исташковую пасту покладіть в миску і злегка підігрійте, можна це зробити в мікрохвильовці. Потім додайте в неї обидва види борошна, пудру, сіль і білки, ретельно перемішайте, у вас вийде липка пастоподібна масса.
2. Закрийте плівкою і приберіть на холод на кілька годин. Потім, з охолодженої маси вологими руками скачайте кульки вагою 30-40 гр і обваляйте їх у цукровій пудре.
3. Приберіть на холод ще на годину. Потім, на відстані один від одного викладіть на деко і випікайте при 160С близько 15 хвилин. Остудіть і подавайте, зберігайте в закритому банке.