Ганна Павлова тістечко з малиною і кремом

Як зробити Анна Павлова тістечко з малиною і кремом рецепт простий. Це повинна була бути Павлова з інжиром, але у мене все ще була свіжа малина 🙈😂 Тому для інжиру я завтра испеку нову, якої-небудь іншої форми😊 А ця вийшла така.

Інгредієнти

200 г білків кімнатної температури
200 р цукру
150 г цукрової пудри
1 ст л крохмалю
1 ч. л. лимонного соку
250 г сиру Маскарпоне
150 мл вершків 33% (також я використовую тільки збиті вершки або сметану для крему)
300 г ягід або шматочків фруктів за смаком

Анна Павлова тістечко з малиною і кремом покроковий рецепт

1. Білки помістити в чисту суху миску. Для збивання краще використовувати білки кімнатної температури. На високій швидкості збити білки в піну. Не перестаючи збивати, всипати цукор в білки. Краще використовувати дрібнокристалічний цукор. Збивати на великій швидкості близько 10 хвилин для ручного міксера або близько 5 хвилин в стаціонарному, до щільного состояния.
2. Просіяти у збиті білки крохмаль і цукрову пудру. Додати лимонний сік. Акуратно перемішати лопаткою. Помістити збиті білки в кондитерський мішок з насадкою. Видавити збиті білки на деко, застелене пергаментом у вигляді невеликих порційних «гнізд», трьох кіл діаметром 15 см або у вигляді одного великого круга.
3. З допомогою ложки зробити поглиблення в кожному десерті. Випікати в духовці, заздалегідь розігрітій до 80-90С (я печу без конвекції) протягом 1,5-2 годин (близько години для невеликих тістечок і близько 2,5 для великих). Повністю остудити у вимкненій духовці. Сир Маскарпоне та вершки збити до однорідності. Готові меренги прикрасити кремом і ягодами або фруктами.