Гарбузове булочки з корицею Синнабон на дріжджах

Гарбузове булочки з корицею Синнабон на дріжджах в духовці простий рецепт. Вони чекали з минулої осені, щоб здатися вам! І якщо сьогодні у ваших краях теж дощі, ці теплі фото і гарбузове булочки з корицею поспішають зігріти вас ☀️🧡

Інгредієнти

375 мл молока
125 мл рослинного масла
80г цукру
7г сухих дріжджів
250г гарбузового пюре
800г борошна
1 год л рідкого меду
1/3 год л солі

Начинка:
100г вершкового масла
100г цукру
2 ст л меленої кориці
щіпка меленого імбиру

Сирна глазур:
150г вершкового сиру
80г цукрової пудри
2 ст л розм’якшеного вершкового масла
1 ст л лимонного соку

Гарбузове булочки з корицею Синнабон на дріжджах покроковий рецепт

1. Для опари у тепле молоко додати дріжджі, 1 ст л цукру, 3 ст л борошна і сіль (використовуйте об’ємну ємність). Поставити в тепле місце на півгодини, щоб опара добре піднялася. У великій мисці змішати опару з рослинним маслом, цукром, медом і гарбузовим пюре. Просіяти борошно, вимісити однорідне тісто. Накрити його і прибрати в холодильник на кілька годин. Я цю стадію іноді пропускаю, і з булочками все добре, вони виходять такими ж смачними і пухнастими 🙂
2. Начинка:
Тісто з холодильника трохи розім’яти руками, розділити на 2 частини. Розкачати кожну в прямокутні пласти товщиною півсантиметра, змастити вершковим маслом кімнатної t. Корицю, імбир, цукор змішати і рівномірно посипати промазані пласти теста.
3. Скачати рулетами, нарізати. Форму змастити вершковим маслом, розкласти нарізані рулетики на невеликій відстані один від одного. Накрити і залишити на расстойку в тепле місце на півгодини. Випікати в духовці, розігрітій до 180°C ~30-35 хв до румяности.

4. Сирна глазур:
Змішати міксером інгредієнти для глазурі до гладкої однорідної маси, промазати ще теплі готові булочки. І швидше подавайте до столу з ароматними гарячими напоями. Але можна і з термосом у ліс, їсти булочки з друзями біля багаття 🍂.