Гарбузове панкейкі на сметані або йогурті простий рецепт.
Інгредієнти
– 200 г гарбузового пюре⠀
– 2 яйця⠀
– 180 г сметани або йогурту (у мене всі разом)⠀
– 75 г кукурудзяного борошна⠀
– 75 г пшеничного ц/з борошна⠀
– 1 ст л цукру (у мене дуже солодка гарбуз, можете додати більше)⠀
– 1/2 чл розпушувача⠀
– ванілін⠀
Гарбузове панкейкі на сметані або йогурті покроковий рецепт
1. Яйця змішати з цукром. Додати гарбузове пюре і добре⠀збити заглибним блендером до однорідності.⠀ У масу додати сметану, розпушувач і добре перемішати віночком.⠀
2. Борошно з’єднати з ваніліном і акуратно всипати в рідку суміш, постійно помішуючи віночком, щоб не було грудочок.⠀
3. Сковороду розігріти, змастити маслом або салом і випікати панкейкі на середньому вогні 3-5 хв з двох боків до рум’яності. ⠀ (Перевертаємо, коли панкейк схопився і покрився дірочками) ⠀