Як зробити Гарбузовий чізкейк з чорницею і горгонзола рецепт простий.
Інгредієнти
D-18 cm
Основа:
100г (1)-вершкове масло
90г – цукор
2 г-сіль
50г -кукурудзяний крохмаль
160г -борошно
20г-какао
15г -вода
25г-мигдальна борошно
40г(2)-вершкове масло
Гарбузовий чізкейк:
500г-сирний сир вершковий
100г-цукрова пудра з тростинного цукру
180г-пюре гарбуза
50г-вершки 33%
2 шт-яйце
Мус-Горгонзола:
3г-Желатин
70г – Горгонзола
60г – Молоко
100г- Вершки 33%
Чорнична намелака:
3г -Желатин
90г -Чорничне пюре
9г – Глюкозний сироп
100г -Білий шоколад
12г – Какао-масло
130г-Вершки 33%
Гарбузовий чізкейк з чорницею і горгонзола покроковий рецепт
1. Основа:
Змішати м’яке вершкове масло(100г), цукор, сіль, два види борошна, крохмаль і перемішати до стану вологою крихти, додати воду і перемішати. Охолодити 1 годину і відправити запікатися при температурі 170С на 20 хвилин. В процесі перемішати 2 рази, охолодити. Крамбл перемолоти в дрібну крихту, змішати з вершковим маслом кімнатної температури(40г). Кільце змастити вершковим маслом, поставити на лист пергаментного паперу і сформувати основу з бортиками, на бортики потрібно 2/3 всього крамбла. Відкласти в холодильник до использования.
Змішати м’яке вершкове масло(100г), цукор, сіль, два види борошна, крохмаль і перемішати до стану вологою крихти, додати воду і перемішати. Охолодити 1 годину і відправити запікатися при температурі 170С на 20 хвилин. В процесі перемішати 2 рази, охолодити. Крамбл перемолоти в дрібну крихту, змішати з вершковим маслом кімнатної температури(40г). Кільце змастити вершковим маслом, поставити на лист пергаментного паперу і сформувати основу з бортиками, на бортики потрібно 2/3 всього крамбла. Відкласти в холодильник до использования.
2. Гарбузовий чізкейк:
Змішати в однорідну масу вилити на основу. Випікати на водяній бані при 100 110C минут.
Змішати в однорідну масу вилити на основу. Випікати на водяній бані при 100 110C минут.
3. Мус-Горгонзола:
Желатин залити холодною водою у співвідношенні 1:6. Горгонзолу з молоком прогріти на слабкому вогні до однорідності. Желатинову масу розтопити (50-60°С) і ввести в сир з молоком. Охолодити суміш до температури 26-30°С. Тим часом полувзбить вершки і ввести в охолоджену основу. Вилити мус зверху на охолоджений чізкейк і відправити в холодильник для стабилизации.
Желатин залити холодною водою у співвідношенні 1:6. Горгонзолу з молоком прогріти на слабкому вогні до однорідності. Желатинову масу розтопити (50-60°С) і ввести в сир з молоком. Охолодити суміш до температури 26-30°С. Тим часом полувзбить вершки і ввести в охолоджену основу. Вилити мус зверху на охолоджений чізкейк і відправити в холодильник для стабилизации.
4. Чорнична намелака:
Желатин залити холодною водою у співвідношенні 1:6. Шоколад з какао-маслом розтопити на водяній бані. Пюре підігріти разом з глюкозным сиропом до 60°С. Розчинити в ньому желатин і вмішати в шоколад. Влити вершки (30°С) і пробити блендером. Накрити плівкою в контакт і відправити в холодильник для стабілізації на ніч. Трохи розім’яти, перекласти в мішок з насадкою пелюстка і отсадить.
Желатин залити холодною водою у співвідношенні 1:6. Шоколад з какао-маслом розтопити на водяній бані. Пюре підігріти разом з глюкозным сиропом до 60°С. Розчинити в ньому желатин і вмішати в шоколад. Влити вершки (30°С) і пробити блендером. Накрити плівкою в контакт і відправити в холодильник для стабілізації на ніч. Трохи розім’яти, перекласти в мішок з насадкою пелюстка і отсадить.