Як смачно зробити Гарбузовий чізкейк з вершковим сиром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
250гр – печива ” Ювілейне
100гр – вершкового масла
500гр – запеченого гарбузового пюре
3 яйця С0
200гр – вершкового сиру
100гр – вершків 33%
170гр – цукру
10гр – ванільного цукру
10гр – кукурудзяного крохмалю
½ ч. л. – кориці
1/3 ч. л. – мускатного горіха
Гарбузовий чізкейк з вершковим сиром покроковий рецепт
1. 1. Вершкове масло розтоплюємо і охолоджуємо;
2. Печиво подрібнюємо на комбайні в крихту, додаємо масло і перемішуємо;
3. Викладаємо отриману суміш у форму і з допомогою склянки притискаємо її спочатку до боків (висота 3 см), а потім вже утрамбовуємо дно;
2. Печиво подрібнюємо на комбайні в крихту, додаємо масло і перемішуємо;
3. Викладаємо отриману суміш у форму і з допомогою склянки притискаємо її спочатку до боків (висота 3 см), а потім вже утрамбовуємо дно;
2. 1. М’якоть гарбуза заздалегідь запікаємо в духовці;
2. М’якоть гарбуза, яйця, два види цукру, вершковий сир, вершки, крохмаль, корицю, мускатний горіх пробиваємо блендером;
3. Отриману масу виливаємо на основу;
2. М’якоть гарбуза, яйця, два види цукру, вершковий сир, вершки, крохмаль, корицю, мускатний горіх пробиваємо блендером;
3. Отриману масу виливаємо на основу;
3. Випікаємо в заздалегідь розігрітій до 170 С духовці 30 хвилин, потім знижуємо температуру до 120С і продовжуємо випікати ще 30 хвилин. Духовку вимикаємо, відкриваємо дверцята і даємо чізкейк охолонути разом з духовкою. Далі прибираємо його в холодильник на кілька годин, краще на ночь.
Відео рецепт 👇