Гарбузовий кекс з апельсиновим чізкейком простий рецепт у формі Дилим 😍. Форма – в наявності в чорному і білому кольорі, виготовлена з багатошарового литого алюмінію з керамічним антипригарним покриттям. Воно безпечно, нанесене на водній основі під тиском і не містить ПТФЕ і ПФОК.
Вага форми 900гр, розмір 23см в діаметрі і 10 см у висоту. Dilim люблять за мініатюрний розмір. Однак, готове виріб по вазі виходить таким же, як і в інших формах. Вистачить на всю родину. Замовляйте на Wildberries, посилання в шапці профілю.
Вага форми 900гр, розмір 23см в діаметрі і 10 см у висоту. Dilim люблять за мініатюрний розмір. Однак, готове виріб по вазі виходить таким же, як і в інших формах. Вистачить на всю родину. Замовляйте на Wildberries, посилання в шапці профілю.
Інгредієнти
Чізкейк:
300 гр. Сирного сиру (Філадельфія, Хохланд креметте)
100 гр. Цукру
10 гр. Кукурудзяного крохмалю
60 гр. Вершків 33-35%
2 шт. Яйця (С0)
Цедра 2 апельсинів
Гарбузове тісто:
220 гр. Гарбузового Пюре
210 гр. Борошна
2 шт. Яйця (С0,вага від 65-70 гр. без шкаралупи)
90 гр. Рослинного масла
180 гр. Цукру
Цедра 1 апельсина
7 гр. Розпушувача
Крем для декору:
200 гр. Сиру
100 гр. Вершків 33%
40 гр. Цукру
Гарбузовий кекс з апельсиновим чізкейком покроковий рецепт
1. Чізкейк: Першим ділом готуємо чізкейк і після тісто! Сир яйця і вершки необхідно витягнути за годину до приготування з холодильника, щоб вони стали кімнатної температури, так буде легше змішувати продукты.
2. Додаємо до сиру цукор і перемішуємо вінчиком, або на низькій швидкості міксера! Це дуже важливо! По одному вводимо яйця і вмішуємо. В кінці вливаємо вершки і додаємо крохмаль з цедрою, знову акуратно вмішуємо, просто поєднуючи інгредієнти!
3. Гарбузове тісто:
Гарбуз запікаємо або ж готуємо в пароварці, не рекомендую відварювати, гарбуз вбере зайву рідину. До яйцям кімнатної температури всипаємо цукор, вливаємо олію, пюре гарбузове кімнатної температури, дуже добре взбиваем.
Гарбуз запікаємо або ж готуємо в пароварці, не рекомендую відварювати, гарбуз вбере зайву рідину. До яйцям кімнатної температури всипаємо цукор, вливаємо олію, пюре гарбузове кімнатної температури, дуже добре взбиваем.
4. Всипаємо просіяне борошно з розпушувачем, додаємо цедру і перемішуємо. Вливаємо 1/4 частину тіста в змащену тонким шаром рослинного масла форму, потім залишаючи вільний край викладаємо 1/3 чизкейка.
5. Потім тісто, чізкейк і так чергуємо до кінця. Потім стукаємо пару раз про стіл, щоб випустити зайве повітря і відправляємо в заздалегідь розігріту духовку до 170С, режим верх низ без конвекции.
6. Крем для декору:
Охолоджені вершки і сир поєднуємо з цукром і збиваємо до стійкої пиков.
Охолоджені вершки і сир поєднуємо з цукром і збиваємо до стійкої пиков.
Відео рецепт 👇