Гарбузовий пиріг з вершковим сиром

З Днем Народження!🎂 Так так, сьогодні мені стукнуло аж 32! Страшна цифра, подкравшаяся абсолютно несподівано, адже в душі мені 24 і не роком більше😁. Але якщо серйозно, вік і вік, не відчуваю з цього приводу ніяких особливих душевних переживань, мені вистачає інших проблем) На цей раз залишилася я без святкових посиденьок, і сьогодні буду тусуватися з Вірою, вона завжди зі мною) Тому ось мені самій від себе побажання! Перестати так сильно заморочуватися і постійно у всьому порівнювати себе з іншими, я зараз звичайно маю на увазі роботу і все що з нею пов’язано. Як зробити смачний Гарбузовий пиріг з вершковим сиром рецепт простий.
Все розумію, що нічого дивитися на інших, і порівняння припустимі лише з самою собою в минулому. Але розуміти все це, це ще не значить так робити, точніше перестати робити (порівнювати). Тому сподіваюся, що ці слова будуть мати накопичувальний ефект і нарешті то все зрушиться з мертвої точки. А ще, в цьому новому для мене році, бажаю собі переїхати в нашу ідеальну квартиру і зануритися в продуману до дрібниць красу і гармонією, черпати з того що мене оточує масу натхнення і радості🥰.
Думала, що залишуся в цьому році без святкової фотографії з тортом, але слава богу, обійшлося. Торт звичайно не традиційний і скоріше схожий на кекс, але пробачте, тут вже мені вирішувати, які самій собі пекти пироги))) Тому, сьогодні гарбузовий, з вершковим сиром. Ароматний і запашний, такою яка і повинна бути осіння випічка🍁 І не важливо, святкова вона чи ні. З нагоди свята, я собі виділила аж два вихідних, небачена просто розкіш! Вчора гуляли, сьогодні гуляємо, але ще й подарунки мені поїдемо купувати, ну чим не радість. Все, всім дякую, я втекла є свій святковий сніданок🥂

Інгредієнти

Гарбуз 300 гр.
Яйця 2 шт.
Вершкове масло 100 гр.
Цукор 120 гр.
Цукрова пудра 40 гр.
Крохмаль 1 ст. л. з гіркою Цедра лимона 1 чл.
Сік лимона 1 ст. л.
Суміш спецій 1 чл. з гіркою (кориця, імбир, кардамон, аніс, гвоздика) Борошно 100 гр.
Борошно рисова або цз 30 гр.
Сирний сир 150 гр.
Щіпка солі
Розпушувач 1/2 чл.

Гарбузовий пиріг з вершковим сиром покроковий рецепт

1. Гарбуз очистіть і запечіть або приготуйте на пару (я готувала на пару). Подрібніть блендером в пюре. Нам знадобиться 200 гр. Пюре змішайте зі спеціями і дрібкою солі. Влийте сік лимона і добре перемішайте. Розтоплене масло віночком збийте з цукром, поки він не розчиниться. Потім додайте одне яйце і перемешайте.
2. Об’єднайте масляну масу з гарбузовим пюре. Потім всипте обидва види борошна і розпушувач і замісити тісто, воно буде густим і липким. Для сирної начинки змішайте яйце, сир, крохмаль, пудру і цедру лимона. Збийте блендером до однорідності. Невелику форму, у мене кексовая (можна круглу діаметром 20 см або квадратну 18, 18), застелити пекарської бумагой.

3. Викладіть 2/3 тіста, зверху сирний шар і, потім, що залишився тісто. Для розподілу тесту зручно використовувати кондитерський мішок. Злегка посипте коричневим цукром. Випікайте в розігрітій до 180С духовці близько 50 хвилин. Остудіть, наріжте і подавайте до столу.