Як смачно зробити Гарбузовий суп пюре з сухариками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Гарбуз – 500- 600 р.
Цибуля – 1 шт
Часник – 1 зубчик
Сіль, чорний перець – за смаком
Солодка паприка, часник сушений – 1 / 3 ч. л.
Морква – 1 шт.
Картопля – 2 шт.
Ви можете долити вершки 20%, збити блендером.
Довести до кипіння і проварити 15 секунд.
Тоді вийде крем-суп.
Я готувала суп-пюре.
⠀
Для сухариків:
Хліб – 200 г
Сіль – за смаком.
Італійські трави, солодка паприка – за смаком.
Часник – 1 зубчик
Оливкову олію.
Гарбузовий суп пюре з сухариками покроковий рецепт
1. Нарізати хліб. Додати солодку паприку, італійські трави, трохи солі, часник і оливкове масло. Перемішати. Викласти у форму. Відправити в духовку на 15 хвилин при 150°С (302°F). Гарбуз розрізати навпіл. Овочечисткою почистити шкіру. Порізати на кубики гарбуз. Дрібно нарізати цибулю. У каструлю додати масло ДХІ. Ви можете смажити на будь-якому масле.
2. Обсмажити цибулю до прозорості. Додати часник, оль, чорний перець – за смаком, солодку паприку, часник сушений. Все перемішати. Додати моркву, картоплю. Злегка все разом обсмажити. Додати гарячу воду з чайника. Морква і картопля готується довше, ніж гарбуз. Тушкувати пару хвилин. Відправити гарбуз. Долити воду, щоб злегка накрило всі наші овощи.
3. Щоб занадто рідкий не вийшов суп-пюре. Варити, поки всі інгредієнти не стануть м’якими. Після приготування збити заглибним блендером. Ви можете долити вершки 20%, збити блендером. Довести до кипіння і проварити 15 секунд. Тоді вийде крем-суп. Зараз вийшов суп-пюре. Приємного апетиту! До зустрічі у нових рецептах.
Відео рецепт 👇