Глазур без білка для паски рецепт простий.
Інгредієнти
Желатин харчовий – 5 гр
Вода для желатину – 35 гр
Цукор – 160 гр
Вода – 35 гр
Глазур без білка для паски покроковий рецепт
1. Желатин залити холодною водою 35гр і залишити в стороні. В цей час беремо сковороду, ставимо на плиту і засипаємо в нього цукор, заливаємо водою і ставимо на середній вогонь, доводимо до кипения.
2. В набряклий желатин вливаємо киплячий сироп, збиваємо на високій швидкості міксера до щільної, стійкої маси. Чим довше збиваємо, тим густіше стає глазур. Готову глазур використовуйте відразу вона швидко густеет.
3. * такої кількості глазурі мені вистачило на 2 паски форми 16см.
Відео рецепт 👇