Голий торт з ягодами з кексового бісквіта простий рецепт.
Інгредієнти
Кексовый бісквіт.
4 яйця
250 гр цукру
125 гр сл масла
100 гр ростить масла
250 гр борошна
щіпка солі
1 ч. л. без гірки соди
1 ч. л. без гірки розпушувача
Крем.
250 гр маскарпоне
100 гр цукрової пудри
200 гр вершків 35%
Начинка.
ягоди (у мене полуниця свіжа)
кокосова стружка (не обов’язково).
Голий торт з ягодами з кексового бісквіта покроковий рецепт
1. Яйця збити з цукром до пишної світлої піни. Сл масло розтопити і змішати з олією, додати в тісто і перемішати.
Акуратно ввести борошно, розпушувач, соду, сіль і збити кілька секунд на низькій швидкості, до об’єднання маси.
Розділити тісто на дві форми, я в одну налила більше, щоб корж розрізати навпіл, у другу менше (разом 3 коржа вийшло). Випікати при 170С до сухої зубочистки.
2. Крем.
Збити вершки з цукровою пудрою, як вони загустеют, додати маскарпоне і збити до об’єднання массы.
Збити вершки з цукровою пудрою, як вони загустеют, додати маскарпоне і збити до об’єднання массы.
3. Начинка.
В результаті у нас три коржі, кожен промазуєте кремом і викладайте шматочки полуниці, посипати кокосовою стружкой.
В результаті у нас три коржі, кожен промазуєте кремом і викладайте шматочки полуниці, посипати кокосовою стружкой.
4. Зібрати торт і прибрати в холодильник на 2-3 години. П. с. Коржі просочувати не треба, вони вологі і так, крем легкий, теж просочить их.