Горіхове праліне з мигдалю домашнє для торта простий рецепт. Уявляєте, будемо готувати домашнє мигдальне праліне! ☺️ Я в захваті від свого нового потужного одного з 6 автоматичними режимами і 10 швидкостями – вакуумного блендера. Не буду відволікати вас від залипательного відео з процесом приготування і відразу перейду до рецепту.
Інгредієнти
100 г мигдалю
100 г цукру
Ваніль, цедра, кориця, велика сіль – за бажанням
Горіхове праліне з мигдалю домашнє покроковий рецепт
1. Обсмажуємо мигдаль на килимку при 150С 10-15 хвилин, перемішуючи. З цукру з ваніліном готуємо суху карамель: розтоплюємо порціями до карамельного цвета.
2. Виливаємо карамель на розкладений мигдаль. Перемішуємо, використовуючи килимок. Посипаємо пластівцями соли.
3. Остуджуємо, ламаємо на шматки і перекладаємо у вакуумний блендер. Перемелюємо в до стану однорідної пасты.
Відео рецепт 👇