Гречані котлети з картоплею та морквою на сковороді простий рецепт 😊 Друзі, публікуємо для вас рецепти пісних страв. Наситити організм білком допоможуть котлети з гречки 💚
Інгредієнти
гречка ядриця — 2 склянки;
вода — 4 склянки;
картопля — 2-3 шт.;
морква — 1 шт.;
цибуля ріпчаста — 1 шт.;
сухарі для панірування — 5 ст. л.;
сіль і перець — за смаком;
рослинна олія для смаження.
Гречані котлети з картоплею та морквою на сковороді покроковий рецепт
1. відварюємо Гречку на повільному вогні до готовності 15-20 хвилин; Цибулю, картоплю і моркву чистимо від шкірки. Цибулину дрібно рубаємо, картоплю і моркву натираємо на тертці;
2. Відварену гречку перемішуємо з овочами. Додаємо сіль, перець і 2 ст. л. сухарів; Змочуємо руки водою і ліпимо невеликі котлетки. Обвалюємо їх у сухарях;
3. Смажимо гречані котлети по 5-10 хвилин з кожного боку до апетитної скоринки; При подачі прикрашаємо дрібно рубаним зеленим луком.