Грушевий пиріг перевертиш Тарт Татен з листковим тестом

Як смачно зробити Грушевий пиріг перевертиш Тарт Татен з листковим тестом з карамельним соусом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Листкове тісто 1 упаковка
Вершкове масло 80 г
Цукор 80 г
Кориця 1 ч. л.
Груші 500 г

Грушевий пиріг перевертиш Тарт Татен з листковим тестом покроковий рецепт

1. Груші очистіть і поріжте навпіл. На розігріту сковороду викладіть масло, цукор і корицю, перемішайте. Зверху викладіть половинки груш і тушкуйте 10 хвилин на мінімальному огне.

2. Стежте, щоб груші не згоріли. Два пласта тіста з’єднайте між собою і трохи розкачати. Виріжте коло і викладіть його поверх груш, трохи притисніть по краям.

3. Пиріг випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 30-40 хвилин. Це неймовірно смачно і дуже просто готується!

Відео рецепт 👇