Грузинські хачапурі по мегрельські на дріжджах з сиром простий рецепт.
Інгредієнти
молоко-130 мл(тепле)
яйце-1 шт.
дріжджі-1 ч. л.
цукор-1 ст. л.
сіль – 0,5 ч. л.
рослинна олія-30 мл
борошно-250 гр.
Начинка:
бажано використовувати сир сулугуні (побажанню) 300 гр.
Грузинські хачапурі по мегрельські на дріжджах з сиром покроковий рецепт
1. Робимо опару як на відео, залишаємо на 20 хвилин, далі додаємо всі інгредієнти, місимо тісто і даємо тісту постояти 30-40 мин.
2. Формуємо хачапурі як показано на відео і ставимо в духовку на 180 градусів на 20-25 мин.
3. Готово!
Відео рецепт 👇