Грибний крем-суп з грибів шампіньйонів і картоплею з вершками

Дівчатка мої, принесла нереально смачний, ароматний суп, який готується на раз і два 👌 Як смачно зробити Грибний крем-суп з грибів шампіньйонів і картоплею з вершками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дівчатка мої, принесла нереально смачний, ароматний суп, який готується на раз і два 👌

Інгредієнти

Картопля 2-3 шт
Цибулю ріпчаста 1-2 шт
Вершкове масло 40
Печериці 500 г
Вершки (10-20 % жирності) 200 мл
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Насіння кінзи, сушений часник за смаком
Кінза 30
Морква-1 шт
Гострий червоний перець-1 шт

Грибний крем-суп з грибів шампіньйонів і картоплею з вершками покроковий рецепт

1. Цибулю очищаємо, нарізаємо кубиками, обсмажуємо на вершковому маслі до м’якості. Так само розрізах моркву, перець і всі разом обсмажуємо. Гриби нарізаємо тонкими пластинками, викладаємо в сковорідку до цибулі. Обсмажуємо до повного випаровування виокремилась жидкости.
2. Потім туди ж додаємо картоплю, нарізану з кубиками, додаємо води і варимо до готовності картоплі. В кінці додаємо приправи і збиваємо блендером (бажано ручним блендером).

3. Потім додаємо сушений часник, вершки, варимо пару хвилин і готовий смачний суп можна подавати за бажанням. Я подавала в хлібі, на верху сир, з сухариками. Це неймовірно смачно, обов’язково пробуйте.

Відео рецепт 👇