Хрустка брюссельська капуста в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
🟢 Брюссельська капуста
🟢 3 зубчики часнику, подрібнені
🟢 3 ст л сиропу топінамбура або агави
🟢 1 ст л соку лимона/лайма
🟢 Сіль і перець за смаком
Хрустка брюссельська капуста в духовці покроковий рецепт
1. Приготуйте соус: з’єднавши сироп, сік лайма/лимона і часник ⠀ ⠀ Зніміть верхні листочки з капусти, якщо це потрібно і відваріть протягом 12 хвилин, поки вона не стане м’якою. Злийте воду і промийте холодною водой.
2. Потім перекладіть на дошку і притисніть їх дном склянки. Викладіть на деко, збризніть олією і приправити сіллю і перцем.
3. Випікати протягом 15-18 хвилин при 180 C (бажано з конвекцією). ⠀ Потім полийте соусом і готуйте ще 5-10 хвилин до золотистого цвета.
Відео рецепт 👇